Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο γραφικό λιμανάκι της Αντιπάρου με θέα την αντικρινή Πάρο. Όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσετε, με 5 λεπτά περπάτημα, μπορείτε να φτάσετε σε μια από τις 6 παραλίες που περιβάλουν τον οικισμό. Πιο γνωστές οι Ψαραλυκές με Beach bar και ξαπλώστρες.

Η παραλία του Κάμπινγκ, πιό "φυσική", ιδανική και για όσους επιθυμούν να αφήσουν τα μαγιό στο δωμάτιο. Τα Καλούδια και ο Αγ. Σπυρίδωνας με τα ρηχά νερά και τα θαλλασόδεντρα είναι ιδανικές για παιδιά. Τέλος στην παραλία του Σιφνέικου θα απολαύσετε πανέμορφα ηλιοβασιλέματα και την ομορφιά της ανοιχτής θάλασσας.

Οι πολλές ταβέρνες του οικισμού προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και θα σας μυήσουν στις νησιώτικες λιχουδιές. Ακολουθώντας τον κεντρικό πεζόδρομο θα μπορέσετε να κάνετε τα ψώνια σας ή να απολαύσετε τον απογευματινό σας καφέ πριν φτάσετε στην κεντρική πλατεία του οικισμού με το περίφημο κάστρο και τα μπαρ. Η νυχτερινή ζωή του νησιού εντυπωσιάζει με την ποικιλία της και προσφέρεται για ήσυχες βραδιές απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ με χαλαρή μουσική ή ξέφρενα ξενύχτια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο λειτουργεί ανακαινισμένος θερινός κινηματογράφος με ταινίες πρώτης προβολής.

Μανταλένα Hotel1
Μανταλένα Hotel2
Μανταλένα Hotel3
Μανταλένα Hotel4
ESPA
Covid