Αντίπαρος

 - Μανταλένα Hotel

- Αντίπαρος -

Η Αντίπαρος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων, και συνδέετε με την αντικρινή Πάρο με καθημερινά δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι της Παροικίας (25 λεπτά) και Φεριμπότ από το λιμανάκι της Πούντας (8 λεπτά).

Το άγριο Κυκλαδίτικο τοπίο με τις πολυάριθμες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά και ο παραδοσιακός οικισμός με τους χαλαρούς ρυθμούς θα σας μαγέψουν από την πρώτη στιγμή. Αν και μικρό σε μέγεθος νησί, με ένα κύριο οικισμό, εντυπωσιάζει με επιλογές που προσφέρει. Η δυτική, άγρια πλευρά του νησιού, προσφέρεται για πεζοπορίες και μικρές εξερευνήσεις με ποδήλατο για του φυσιολάτρες.

Τα μικρά νησάκια και το Δεσποτικό νότια, είναι πειρασμός για όσους διαθέτουν σκάφους ή λατρεύουν το ψάρεμα. Η έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού θα σας βοηθήσει να δείτε την ανατολή του ήλιου στο λιμανάκι καθώς γυρνάτε για ύπνο.

Το περίφημο σπήλαιο με τους διάσημους επισκέπτες και το παλιό ενετικό κάστρο στο κέντρο του οικισμού σας περιμένουν για να διηγηθούν την ιστορία τους, και αν όλα αυτά σας φαίνονται πολύ κουραστικά μπορείτε απλά να καθίσετε και να απολαύσετε τον ήλιο, την θάλασσα και το καλό φαγητό.

ESPA
Covid